Rendezvényeink

Tisztelt Látogató !

Rendezvényeinkkel többszörös célt szeretnénk elérni.
- Célunk, hogy borászainkat ösztönözzük a minőségi bor termelésére.
- Szakmai segítséget szeretnénk adni a borral hobby szinte foglalkozó barátainknak.
- Célunk Monor, a monori pincefalu idegenforgalmának, borturizmusának és gasztronómiai jellegének erősítése.

Kérjük Önt, hogy kísérje figyelemmel rendezvényeinket és híreinket, várjuk szeretettel amennyiben felkeltettük érdeklődését.
Itt mondunk köszönetet mindazoknak akik anyagilag vagy tevékeny segítségükkel hozzájárulnak sikereinkhez és Támogatják rendezvényeinket.

Amennyiben rendezvényinkről rendszeresen értesülni szeretne, kérjük regisztráljon a Monor Környéki Strázsa Borrend név alatt működő IWIW és FACEBOOK oldalunkon!

A Monori Pincefalu vendégváró pincészetei 2010. november 20-tól ügyeleti rendszert alkítottak ki abból a célból, hogy a hétvégeken a pincefalunkba látogató vendégek, a tanösvényünk megtekintése mellett minden esetben tudjanak bort kóstolni, falatozni és természetesen megpihenni.

Vendégváró pincészeteink ügyeleti rendeje >>

Következő rendezvényeink:

Márton-napi Újbor Ünnep. 2012 november 17-én 14 órától. Helyszín: Kossuth L. Általános Iskola tornaterme 2200 Monor Kossuth L. út 98. Építkezés miatt bejárat a hátsó kapun a Batthyány út felől!

Előző évi rendezvényünk képei >>Bejgli lejáró túra 2012 december 27. Indulás a pincefalu kapujában lévő Szent Orbán térről 08.00-kor

Előző évi túránk >>


Lovagi Lakoma és Borász Bál 2013 január 27. 19.00. órakor. Helyszín: Monori Vigadó Étterem

Előző rendezvényünk képei >>